Architectuurmetingen

In opdracht van architecten of een ingenieursbureau worden grondplannen, gabaritten, gevelaanzichten, terreinen in detail opgemeten, met als doel een nauwkeurig basisplan voor het ontwerp voor nieuwbouw of verbouwing. Opmetingen gebeuren afhankelijk van de vraag van de klant en de situatie op het terrein met totaalstation of via 3D-laserscanning. Het resultaat is een duidelijk plan, en indien gevraagd een 3D-puntenwolk, gevelaanzichten met achterliggende orthofoto.

Image

Scanning

Landmeetkundig Bureau Daeninck-Audenaert & Taillieu maakt gebruik van de Trimble TX8 en X7  3D-laserscanners om nauwkeurige en efficiënte scan-metingen te verrichten. Deze scanners zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die het mogelijk maken om snel en accuraat gegevens te verzamelen met een aanzienlijk scanbereik. De Trimble TX8 en X7 scanners zijn ideaal voor het uitvoeren van metingen voor gebouwen, gevels, pylonen en industriële sites om zo de gewenste plannen te genereren. Uit de puntenwolken genereren wij alle gevraagde plannen. Met onze bijgeleverde gratis viewer kan de klant zelf manipulaties in de puntenwolk uitvoeren. 

Image

Drones

Ons kantoor maakt gebruik van een drone om nauwkeurige en efficiënte metingen te verrichten. Deze drone is uitgerust met geavanceerde technologieën die het mogelijk maken om snel en accuraat gegevens te verzamelen. Drones worden ingezet voor het uitvoeren van metingen op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals daken en andere ontoegankelijke locaties. Onze landmeters-experten zorgen ervoor dat de drone op een veilige en juiste manier wordt gebruikt en dat de gegevens correct worden geïnterpreteerd.

Image